Kaksi bändiä, kahdet levynjulkkarit. Paluun tehnyt punk-yhtye Hampaat Suussa, sekä genrerajoja rikkova rock-yhtye Karuma esiintyy Kuopion Pannuhuone Gust. Raninilla 23. elokuuta 2024. Kyseessä on siis tuplajulkkarit kun molemmat yhtyeet juhlistavat uutta julkaisuaan.

HAMPAAT SUUSSA:

Hampaat suussa -yhtyeen viimevuotinen comeback-keikka oli menestys, ainakin yhtyeen omilla mittareilla. Paitsi ei Nikon viritysmittarilla, se ei toimi vieläkään vaikka muuntajakin löytyi. Onneksi kitarat on saatu vireeseen ja yhtyeen toinen levykin valmistuu sellaista vauhtia, että tätä keikkaa kutsutaan kenties uhkarohkeasti levynjulkkarikeikaksi. Uuttakin HS-materiaalia siis luvassa ihan kunnolla.

Kuuntele yhtyeen tuorein julkaisu Hippikommuuni

KARUMA:

Funk’ n roll! Karuma soittaa genrerajoja rikkovaa rokkia, mikä menee taatusti jalan alle ja korvien väliin paatuneemmallekin ryökäleelle. Tanssi itsesi kuumaksi tai kuuntele viileänä varjoista, toimii säällä kuin säällä. Karuma yhdistelee rock-pohjaiseen musiikkinsa folkia, funkia, bluesia ja jazzia.
Karuma on julkaissut sinkun Joki, joka on ensimmäinen laulu samaa nimeä kantavalta EP:ltä. Pannuhuoneen keikka onkin yhtyeen EP:n julkkarikeikka. EP ilmestyy kuunneltavaksi 16.8.2024.

Kuuntele Joki

23.08.2024
Pannuhuone Gust. Ranin (katettu terassi)
HAMPAAT SUUSSA klo 21.00
KARUMA klo 20.00
vapaa pääsy!
K-18